Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Най-евтиният начин е да се удължи срока на годност

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Най-евтиният начин е да се удължи срока на годност
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако спре рекета върху бизнеса, ще има ресурс и пари за всички

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Най-евтиният метод е да се удължи периода на валидност на реакторите в Козлодуй, като за спомагателни мощности би трябвало да се мисли на площадката на Козлодуй. Единственият въпрос е кой е най-евтиният метод да изгладим спомагателни мощности - да се направи експертна оценка за най-евтиния метод. Като повишихме събираемостта на налозите, спряхме течовете и внезапно в бюджета се появиха 2 млрд за 4 месеца. На годишна база може да се появат към 6 и 8 милиарда Те не идват в резултат на спомагателни налози, а от спестявания - две автомагистрали " Хемус " може да влагаме в образованието, да оправим лечебните заведения, да дооправим инфраструктурата и да останат за целите.

Дясна мярка е да си съберем парите от данъците и да не вършим големи дефицити. Спирайки корупцията, ще имаме средства за опазване на здравето и обучение за всички български деца и жители. Да осигурим да няма пенсионери под линията на бедността. Освен с налози, би трябвало да спрем кражбите. Това е по-голямото перо. Този запас няма да отиде за бентлита и ролс ройси, а за лечебни заведения и учебни заведения, сподели по БТВ служебният министър на финансите Асен Василев.

" Като се спрер терора над дребния бизнес, бизнесът ще изнася, вместо да се занимава с по 100 инспекции дневно. Ние постигнахме 10% напредък,което не се е случвало от дълго време. Сега ще забележим още един напредък за трето тримесечие. когато освободим бизнеса да работи, да знае, че тези средства ще останат за него, а не няккой да му ги открадне. ролатана държавното управление е да сътвори добра среда, с цел да може бизнесът да работи. 

550 милиона усилиха се пансиитеу дадоха се пари за просвета и обучение, за медиците на първа линия и се понижи бюджетния недостиг. без да вземаме спомагателен заем. 2.5 млрд намерихе.За пътните строители пари има. Имахме срещи с тях. Там договорите са направени по циничен метод до степен за прокурор. Има подписан контракт за социална поръчка за 20 млн, а работа за 200 млн свършена. Направено е нелегално възлагане. АПИ е на прокурор, до момента в който договорът не се изправи, няма по какъв начин на тези компании да бъде платено. Д асе оправи юридическата каша. Парите ги има. В актуализацията на бюджета АПИ има пари да се разпрлати, значимото е тези пари да стигнат до компаниите, без да се наруши законът аз общестевните поръчки. 

Предварителните данни за непознатите вложения които Българска народна банка вади, в страна в политическа рецесия без парламент е мъчно да дойдат непознати вложения. Пандора 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР